1 2 3

Agjenda

Agjenda provizore...

... lexo më shumë

Mbyllja e pagesave

Është mbyllur afati i pagesave...

... lexo më shumë

Aplikimi për punime

Afati i fundit për dorëzimin e punimeve..

... lexo më shumë
Mire se erdhet

Të nderuar kolegë

 


Asociacioni Shëndetësor Profesional në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë, Federatën Europiane të Dhimbjes (European Pain Federation-EFIC®), Shoqaten ndërkombëtare për studimin e dhimbjes (IASP) dhe me partnerët tjerë organizon:


“Konferencën e 6-të Ndërkombëtare për Trajtimin e Dhimbjes”

 

e cila do të mbahet me 28-29 Tetor 2016 në Kompleksin Turstik “Sharri”, në Prevallë të Prizrenit.

 

Konferenca do të përmbajë tema të ndryshme për menaxhimin e dhimbjes ndërkaq tema bosht e saj do të jetë “Trajtimi i dhimbjes së Nyjeve”. Përmes kësaj, PHA i bashkangjitet fushatës së IASP-së dhe EFIC-ut “Viti Global kundër dhimbjes së nyjeve”.

 

Konsiderojmë se laryshia e temave të konferencës do të jetë një ndihmesë e veçantë për profesionistët shëndetësorë pjesëmarrës të saj. Në konferencë ftohen të marrin pjesë të gjithë profesionistët shëndetësorë.

 

Shpresojmë që koha e konferencës do të jetë e përshtatshme dhe do të shërbej për nxitjet e bashkëpunimit ndërmjet profesionistëve shëndetësor në vend, rajon dhe botë.

 

Ju dëshirojmë qaste të mira në konferencë dhe qëndrim të këndshëm në qytetin e lashtë të Prizrenit.

 

Këshilli organizativ i Konferencës

 


Copyright © 2010. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.