Akreditimi i Simpoziumit

Simpoziumi i I-rë Ndërkombëtar “Koadjuvantët në Trajtimin e Osteoartritit” i cili do të mbahet me 17.03.2017  në Prevallë, Prizren, është akredituar nga Bordi për ZHVP në Ministrinë e Shëndetësisë me 8 pikë për pjesëmarrës dhe 10 pikë për Ligjerues.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.