Konferenca Ndërkombëtare e Dhimbjes – Tiranë

Friday, der 19. October 2018 Backy Design 0

Shoqata Shqipëtare e Dhimbjes dhe Shoqata MAYA organizojnë: ”KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE TE DHIMBJES” 10-11. Nentor 2018 ne Hotel Tirana Konferenca synon të realizoj: 1-Një mjedis ku të diskutohen punime të ndryshme nga profesionistë të shëndetësisë rreth dhimbjes. 2- Kjo konfernce synon të rrisë vetëdijen rreth koncepteve të dhimbjes që kanë pacientet dhe mjekët. Si shfaqet ajo dhe si bëhet e mundur apo jo reduktimi apo deri në zhdukjen e saj. 3-Shkëmbim i eksperiencave të ndryshme që kanë profesionistët që referojne me punimet e tyre shkencore. 4-Ndërlidhja e profesionistëve në trevat shqipëfolëse dhe të rajonit. Pjesëmarrësit: •    Mjekë (specialist të dhimbjes, mjekët e rehabilitacionit, kirurgë orthopedistë, neuro-kirurgë, neurologjistë, anestezistë, reumatlogë, radiologë, mjekët e familjes) •    Fizioterapeut •    Infermierë •    Farmacistë •    Stomatologë •    Specialistë të Shëndetit Publik Email: shoqatamaya@gmail.com Aplikimet për pjesëmarrësit pasiv kryhet tek linku meposhtëm: https://goo.gl/forms/sRFegR6rRIo9MQve2