Konferenca Ndërkombëtare e Dhimbjes – Tiranë

Shoqata Shqipëtare e Dhimbjes dhe Shoqata MAYA organizojnë:

”KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE TE DHIMBJES”

11 – 12 Nentor 2018 ne Hotel Tirana

Konferenca synon të realizoj:

1-Një mjedis ku të diskutohen punime të ndryshme nga profesionistë të shëndetësisë rreth dhimbjes.
2- Kjo konfernce synon të rrisë vetëdijen rreth koncepteve të dhimbjes që kanë pacientet dhe mjekët. Si shfaqet ajo dhe si bëhet e mundur apo jo reduktimi apo deri në zhdukjen e saj.
3-Shkëmbim i eksperiencave të ndryshme që kanë profesionistët që referojne me punimet e tyre shkencore.
4-Ndërlidhja e profesionistëve në trevat shqipëfolëse dhe të rajonit.

Pjesëmarrësit:

•    Mjekë (specialist të dhimbjes, mjekët e rehabilitacionit, kirurgë orthopedistë, neuro-kirurgë, neurologjistë, anestezistë, reumatlogë, radiologë, mjekët e familjes)
•    Fizioterapeut
•    Infermierë
•    Farmacistë
•    Stomatologë
•    Specialistë të Shëndetit Publik

Email: shoqatamaya@gmail.com

Aplikimet për pjesëmarrësit pasiv kryhet tek linku meposhtëm:
https://goo.gl/forms/sRFegR6rRIo9MQve2