Kongresi i 17-te i Dhimbjes – Boston – 10% zbritje

Të nderuar kolegë ,anëtarëtë PHA-së,
Kongresi i 17të Botëror i Dhimbjes, i cili do të mbahet me 12-16 Shtator 2018 në Boston të SHBA-së, e ka vazhduar zbritjen prej 10% në regjistrim për anëtaret e shoqatave nacionale që janë  anëtare të IASP dhe EFIC (përfshirë anëtarët e PHA-së).
Kodi për zbritje prej 10% në regjistrim është: BOSTON2018
Linku për tu regjistruar. https://www.iaspworldcongressonpain.org/registration] Për çdo informatë shtesë mos hezitoni të na kontaktoni.

 

Me respekt,
Sekretaria e PHA-së
info@pha-ks.com