Uncategorized
Ligjeruesit e Simposiumit

Ligjeruesit e Simposiumit

Pjesëmarrjen e tyre në Simposium kanë konfirmuar profesorë të ndryshëm dhe mjaft të njohur në lëminë e Kirurgjisë së Fëmijëve si:

 • Prof. Yunus Söylet – Turqi
 • Prof.Philipp Szavay – Zvicer
 • Prof. Emir Haluk – Turqi
 • Prof. Mustafa Inan – Turqi
 • Prof. Dritan Alushani – Shqipëri
 • Prof. Y. Hakan Çavuşoğlu – Turqi
 • Prof. Fatih Akbiyik – Turqi
 • Prof. Emir Haxhija – Austri
 • Prof. Jürgen. Fuchs – Gjermani
 • Prof. Selmai Turial – Gjermani
 • Prof. Hysen Heta – Shqiperi
 • Dr. med. Xhevdet Ademaj – Kosovë

%d bloggers like this: