Uncategorized
Pain Talking

Pain Talking

Grupi Punues për Shkencat e Shëndetit i Federatës Europiane të Dhimbjes (EFIC) ka zhvilluar një sondazh në mënyrë që të kuptojë më mirë nevojat dhe sfidat e njerëzve që jetojnë me dhimbje kronike.

Ky studim do të shërbejë si bazë e fushatës dhe do të ndihmojë Grupin e Punës të zhvillojë materialet e duhura gjatë tre viteve të ardhshme. Nëse jetoni me dhimbje kronike dhe dëshironi të merrni pjesë në këtë fushatë, mos hezitoni të plotësoni sondazhin. Do t’ju duhen vetëm disa minuta.

Sondazhi është përkthyer në disa gjuhë, më poshtë e gjeni sondazhin e përkthyer të në gjuhën shqipe nga grupi punues i Asociacionit Shëndetësor Profesional të Kosovës (PHA) së bashku me Shoqatën Shqipëtare të Dhimbjes (APA)

Më poshtë e gjeni sondazhin në gjuhën Shqipe:

%d bloggers like this: