Uncategorized
Publikim i artikullit

Publikim i artikullit

Te nderuar kolegë/e bashkëpunëtor,

Së fundmi është publikuar një artikull lidhur me përmirësimin e menaxhimit të dhimbjes perioperative, një studim para dhe pas ndërhyrjes në shtatë shtete në zhvillim. Pjesë e këtij studimi është bërë edhe Kosova duke u përkrahur nga presidenti i Asociaionit Shëndetësor Profesional i cili është edhe bashkautor i artikullit. Për më shumë detaje ju ftojmë ta lexoni në linkun e mëposhtëm.

https://journals.lww.com/painrpts/Fulltext/2019/02000/Improving_perioperative_pain_management__a.5.aspx

Me respekt,

Sekretaria e Asociacionit Shëndetësor Profesional – ASHP

———————-

Dear colleagues,

Recently, an article was published on improving perioperative pain management, a preinterevention and postintervention study in seven developing countries. Part of this study was included also Kosovo, supported by the president of the Professional Health Association, which is also co-author of the article. For more details, we invite you to read the link below.

https://journals.lww.com/painrpts/Fulltext/2019/02000/Improving_perioperative_pain_management__a.5.aspx

Respectfully,

Secretary of Professional Health Association – PHA

%d bloggers like this: