Zyre

Fahredin Hoti 6, 20000 Prizren

Telefoni

+383 44 119 725

Email:

info@pha-ks.com

Filozofia e shoqates

Misioni

Lehtesimi i procesit te transformimit te Shendetesise Kosovare ne nje shendetesi moderne.

Visioni

Shendetesia Kosovare ofron standarde bashkekohore per qytetaret e saj...

Qëllimi

Te ndihmohet zhvillimi i Shendetesise Kosovare drejt arritjeve te standardeve bashkekohore ne sektor

Ketu i gjeni informatat e rendesishme per Dhimbjen

Informata

Keni ndonje pyetje?

Mund te na kontaktoni ne cdo kohe me email apo edhe te na shkruani ne faqet tona zyrtare ne rrjetet sociale si Facebook, Instagram, Twitter dhe Linkedin