Uncategorized
Akreditimi

Akreditimi

Të nderuar kolegë,

Simposiumi Ndërkombëtar në Kirurgjinë E Fëmijëve “KIRURGJIA MINIMALE INVAZIVE TE FËMIJËT” i cili do të mbahet më 25.05.2019 në Hotel SHARRI Prevallë, Prizren është akredituar nga Oda e Mjekëve të Kosovës me 10 pikë kredituese për pjesëmarrësit aktiv dhe me 8 pikë akredituese për pjesëmarrësit pasiv.

Meqenëse numri i pjesëmarrësve është i kufizuar ftojmë të gjithë profesionistët shëndetësorë në veçanti nga lëmia e Kirurgjisë pediatrike dhe të përgjithshme, urologjisë pediatrike, endoskopisë, anestezionit, pediatrisë, neonatologjisë që të regjistrohen KËTU.

Përmes emailit do të pranoni konfirmimin e pjesëmarrjes tuaj.

Faleminderit për bashkëpunimin e vazhdueshëm.

Sekretaria,


%d bloggers like this: