Uncategorized
Aplikimi për pjesëmarrje

Aplikimi për pjesëmarrje

Ju njoftojmë se aplikimi online per pjesemarrje në Simpoziumin Nderkombëtar “Kirurgjia Minimale Invazive te Fëmijët” është hapur për të gjithë të interesuarit.

Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar në 150 pjesëmarrës, informatat për pikët akredituese dhe shumën e pagesës do ju njoftojmë në ditët në vijim.


%d bloggers like this: