Uncategorized
EFIC – Botimi

EFIC – Botimi

Ativitetet ePHA-së gjatë vitit 2017 të botuara në revistën e EFIC-ut.

Botimi EFIC 04/2017 tani është në dispozicion për shkarkim. Numri i katërt i vitit 2017 përmban shumë raporte dhe kontribute interesante. Shpresojmë që të kaloni çaste të mira me botimet EFIC.

 

 

 

 

 

%d bloggers like this: