Uncategorized
Konferenca Kombëtare e Profesionistëve në Shëndetësi – Tiranë

Konferenca Kombëtare e Profesionistëve në Shëndetësi – Tiranë

Me daten 24 – 25 Mars 2018, në Hotel Plazza në Tiranë organizohet Konferenca Kombëtare e Profesionistëve në Shëndetësi.

Konferenca është e akredituar me 12 pike dhe në fokus ka të gjithë profesionistët shëndetësorë.

Pagesa e pjesëmarrjes për profesionistët shëndetësor është 3500 lekë (27 Euro) ndërsa për studentë 1000 lekë.

Në konferencë kanë konfirmuar pjesëmarrjen me ligjeratat e tyre një numër i madh i profesorëve me renome të cilët do të ndajnë njohuritë dhe përvojat e tyre.

Agjenda e konferencës është:

24.03.2018 25.03.2018
Regjistrimi  08:00 – 09:00 Regjistrimi 08:00 – 08:30
Ligjeratat 09:00 – 12:00 Ligjeratat 08:30 – 11:30
Coffe break 12:00 – 12:30 Coffe break 11:30 – 11:55
Ligjeratat 12:30 – 15:30 Ligjerata 12:00 – 14:55

Mbyllja 14:55 – 15:00

Për më shumë informata mund të kontaktoni ne fb florfarma shpk apo edhe sekretarinë e PHA-së në fb fan page apo edhe me email – info@pha-ks.com

%d bloggers like this: