Uncategorized
Kongresi i 17-të Botëror i Dhimbjes

Kongresi i 17-të Botëror i Dhimbjes

Kongresi i 17-të Botëror i Dhimbjes, mbahet nga data 12 – 16 Shtator 2018 në Boston të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Kongresi Botëror mbi Dhimbjen është takimi global i përkushtuar për ndarjen e zhvillimeve të reja në hulumtimin, trajtimin dhe edukimin e dhimbjes. Takimi mbledh së bashku mijëra delegatë nga më shumë se 100 vende nëpër disiplina të shumëfishta. Pjesëmarrësit përfshijnë shkencëtarë bazë, hulumtues, klinicistë, mjekë, studentë dhe të trajnuar – të gjithë të cilët janë të përkushtuar për përmirësimin e lehtësimit të dhimbjeve në mbarë botën. Lidhu me këta ekspertë global në një mjedis të shkëlqyeshëm arsimor dhe social.

 

Për më shumë detaje

%d bloggers like this: