Uncategorized
Pagesa e pjesemarrjes

Pagesa e pjesemarrjes

Participimi/pagesa për pjesëmarrje:

Në takimin e fundit që ka mbajtur këshilli organizativ i konferencës ka vendosur që pagesën e hershme ta shtyj deri më 13 tetor

Koha e pagesës / profesionisti Mjek Infermier, studentët dhe profesionistët tjerë
Deri 13 Tetor 2017 30.00 € 20.00 €
Diten e Konferencës, 14 Tetor 2017 40.00 € 30.00 €

 

Vëmendje: Numri i pjesëmarrësve është i kufizuar, në momentin që plotësohet numri do të ndalet regjistrimi, andaj ju që jeni të interesuar regjistrohuni dhe bëni pagesën sa më herët.

REGJISTRIMET

%d bloggers like this: