Regjistrimet dhe pagesat

Ne Simpoziumin e I-rë Ndërkombëtar – “Koadjuvatët në Trajtimin e Osteoartritit” i cili do te mbahet me date 17.03.2017 ne Prevall, Prizren, të drejtë pjesëmarrje kanë mjekët specialist: Reumatolog, Ortoped, Fiziatër, Internist, Mjekë Familjar dhe Farmacist.

Pagesa per pjesemarrje eshte 25 Euro e cila behet ne regjistrim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: