Uncategorized
Roma Pain Days

Roma Pain Days

Të nderuar kolege/ë,

Në vazhdën e aktiviteteve shëndetësore profesionale Asociacioni Shëndetësor Profesional (ASHP-PHA), seksioni i dhimbjes ka përkrahur plotësisht bashkëpunimin me Paolo Procacci Foundation (PPF) në organizimi e edicionit të parë “Roma Pain Days” e cila do të organizohet në Romë me 15-16 tetor 2021.

Kongresi do të ofroj dy mundësi pjesëmarrje, fizikisht dhe online. Komiteti shkencor pjesë e së cilës është edhe ASHP-PHA janë duke u kujdesur që të përfshihen udhëheqës dhe ekspert të fushës së mjekësisë së dhimbjes.

Për anëtarët e shoqatës ASHP-PHA do të ketë benificione në pjesëmarrje. Për ju që jeni të interesuar më shumë mund të informoheni duke kontaktuar sekretarinë apo duke shkruar në info@pha-ks.com.

Për tu njoftuar më shumë rreth kësaj ndodhie informatat me te hollesishme mund ti gjeni duke vizituar web faqen: www.romapaindays.eu

apo duke kontaktuar asistencen per regjistrim ne keto email adresa: c.magri@planning.it & giuvarr@gmail.com

Sinçerisht,

Sekretaria e PHA-së

%d bloggers like this: