Conference

https://i1.wp.com/pha-ks.org/wp-content/uploads/2017/07/cropped-Baneri-web-1.png?w=640
cropped-Baneri-web-1.png

Asociacioini Shëndetësor Profesional në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe partnerët tjerë organizon “Konferencën e 7-të Ndërkombëtare për Trajtimin e Dhimbjes” me 13 – 14 Tetor 2017.